K1/2024 | Tilintarkastajien koulutuskiertue

Touko-kesäkuu 2024

650,00 

(+ alv 24 %)

Kouluttajat

Ville AnttilaKTMSatAudit OyVillellä on lähes 20 vuoden kokemus yhteisöjen tilintarkastuksista sekä B4-yhteisöissä että viimeisen kymmenen vuoden ajan itsenäisenä yrittäjänä. Tilintarkastustyössä hän on erityisesti perehtynyt eri taloushallintojärjestelmien tuottaman sähköisen datan mahdollisuuksiin käytännön tarkastustyössä. KHT-tilintarkastajan tehtävistä Ville on hiljattain siirtynyt asiantuntijayrittäjäksi auttaen yrityksiä niiden tuottaman taloudellisen datan hyödyntämisessä, sisäisten prosessien kehittämisessä sekä taloushallinnon rutiinien automatisoinnissa.
Tero AnttilaOperatiivinen johtajaTietoAkseli GroupTero Anttila työskentelee TietoAkseli Groupissa operatiivisena johtajana sekä tietojärjestelmien, tietoturvan ja tietosuojan kehittämistehtävissä. Hän on toiminut pitkään myös asiantuntijana ja luennoitsijana Suomen Taloushallintoliitossa.
Marja-Liisa LohtanderSenior Business AnalystVisma Solutions OyMarja-Liisa työskentelee Netvisorin taloushallinto-ohjelmiston tuotekehityksessä auttaen kaikkia tiimejä taloushallinnon domainin osalta. Hän on toiminut yli 15 vuotta tilintarkastajana ja hänelle taloudellisen raportoinnin luotettavuus on aina ollut sydäntä lähellä.
Teemu LaitinenKHT, KRT, toimitusjohtajaSYS Audit OyTeemu on työskennellyt tilintarkastusalalla ja SysAuditissa vuodesta 2011 lähtien ja tällä hetkellä hän hoitaa yhtiössä toimitusjohtajan tehtäviä sekä on yhtiön osakkaana.
Tilintarkastajan työssään Teemu on keskittynyt pk-yritysten tilintarkastukseen, sekä niihin liittyviin erilaisiin neuvontapalveluihin ja yritysjärjestelyihin. Hän suorittaa tiiminsä kanssa vuosittain myös lukuisia konkurssipesien erityistilintarkastuksia sekä saneeraustarkastuksia.

Tutustu myös

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset
Scroll to Top