ST-Akatemia on alan paras toimija

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, HR:n sekä palkanlaskennan palveluja ja ohjelmistoja.

ST-Akatemian koulutusten ja Online-palvelun avulla Azets pitää osaamistaan jatkuvasti yllä niin, että tuleviin muutoksiin osataan aina varautua.

– Haluamme tietää ennakolta, mitä tapahtuu tai tulee tapahtumaan. Siten voimme kertoa asiakkaillemme muutosten vaikutukset ja osaamme itsekin varautua niihin, painottaa Azetsilla Senior Advisorina toimiva Sirpa Haavisto.

Kattava IFRS-koulutustarjonta

Haavisto on IFRS-konversioiden ja IFRS-standardien implementoinnin asiantuntija. Pitääkseen omaa osaamistaan yllä, on Haavisto osallistunut useisiin ST-Akatemian järjestämiin koulutuksiin. 

– ST-Akatemialla on alan kattavin IFRS-koulutuksien tarjonta. Koulutusta on sekä aloitteleville tekijöille, jotka haluavat tutustua standardeihin, että konkareille. Esimerkiksi IFRS-Update on erittäin hyvä tapa päivittää IFRS-osaamista, Haavisto kertoo.

Online-palvelu laajasti käytössä

Koulutusten lisäksi Azets käyttää paljon myös ST-Akatemian Online-palvelua. Käytännössä ST-Akatemia Online kokoaa yhteen sähköiset osaamisen kehittämisen palvelut.

– Kaikki laskennan asiantuntijamme Suomessa käyttävät Online-palvelun tilinpäätösmalleja. Malleja käytettäessä voi myös tehdä omia merkintöjä tai ladata malleja Exceliin. Palvelu on todella helppokäyttöinen, Haavisto kiittelee.

– Itse käytän palvelussa eniten IFRS-standardeja. Ne on käännetty suomeksi, joten voit lukea myös käännetyn version, Haavisto sanoo.

– ST-Akatemia on alan paras toimija, sen voin sanoa ihan vilpittömästi. Koulutustarjonta on erittäin laajaa. Online-palvelu ja kirjallisuus ovat myös todella kattavia, Haavisto summaa.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Tilintarkastusasiakkaan raportointiin vaikuttavien tietovirtojen tunteminen ja riskien arviointi

ISA 315 -standardin mukaan tilintarkastajan on riskienarviointitoimenpiteitä suorittamalla muodostettava käsitys tarkastettavan yhteisön tilinpäätöksen laatimisen kannalta […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpito on täynnä haastavia kysymyksiä!

Kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyy lukuisia erityiskysymyksiä, joita tulee käytännössä ratkaista tapauskohtaisesti. Viime vuosien aikana on […]
Lue lisää
Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top