ST-Akatemia on alan paras toimija

Azets tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon, HR:n sekä palkanlaskennan palveluja ja ohjelmistoja.

ST-Akatemian koulutusten ja Online-palvelun avulla Azets pitää osaamistaan jatkuvasti yllä niin, että tuleviin muutoksiin osataan aina varautua.

– Haluamme tietää ennakolta, mitä tapahtuu tai tulee tapahtumaan. Siten voimme kertoa asiakkaillemme muutosten vaikutukset ja osaamme itsekin varautua niihin, painottaa Azetsilla Senior Advisorina toimiva Sirpa Haavisto.

Kattava IFRS-koulutustarjonta

Haavisto on IFRS-konversioiden ja IFRS-standardien implementoinnin asiantuntija. Pitääkseen omaa osaamistaan yllä, on Haavisto osallistunut useisiin ST-Akatemian järjestämiin koulutuksiin. 

– ST-Akatemialla on alan kattavin IFRS-koulutuksien tarjonta. Koulutusta on sekä aloitteleville tekijöille, jotka haluavat tutustua standardeihin, että konkareille. Esimerkiksi IFRS-Update on erittäin hyvä tapa päivittää IFRS-osaamista, Haavisto kertoo.

Online-palvelu laajasti käytössä

Koulutusten lisäksi Azets käyttää paljon myös ST-Akatemian Online-palvelua. Käytännössä ST-Akatemia Online kokoaa yhteen sähköiset osaamisen kehittämisen palvelut.

– Kaikki laskennan asiantuntijamme Suomessa käyttävät Online-palvelun tilinpäätösmalleja. Malleja käytettäessä voi myös tehdä omia merkintöjä tai ladata malleja Exceliin. Palvelu on todella helppokäyttöinen, Haavisto kiittelee.

– Itse käytän palvelussa eniten IFRS-standardeja. Ne on käännetty suomeksi, joten voit lukea myös käännetyn version, Haavisto sanoo.

– ST-Akatemia on alan paras toimija, sen voin sanoa ihan vilpittömästi. Koulutustarjonta on erittäin laajaa. Online-palvelu ja kirjallisuus ovat myös todella kattavia, Haavisto summaa.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]

Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia eroja, jotka on osattava huomioida veroilmoitusta laadittaessa.

Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.

Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista