Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

ST-Akatemian verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksen myötä löydät entistä sujuvammin olennaisen tiedon sinulle olennaisista asioista.  Tervetuloa tutustumaan!

Löydä etsimäsi

Jatkossa löydät entistäkin helpommin kaikki ST-Akatemian tuotteet, palvelut ja ST-Onlinen yhdestä ja samasta osoitteesta stakatemia.fi. Sisältöön pääset pureutumaan sinulle sopivalla tavalla joko aihealueittain tai tuoteformaatin mukaan.

Suomen Tilintarkastajat ry:n tilintarkastusaiheiset sisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta tilintarkastajat.fi.

ST-Online

ST-Akatemia Online -palvelu on nyt ST-Online. ST-Online on digitaalinen osaamisympäristö, johon voit koota tuote- ja palvelutarjonnastamme sinulle sopivimmat osaamisen kehittämisen palvelut ja työkalut.

Tutustu ST-Onlineen

Uusi raikas ilme

Verkkosivuilla on paitsi uusi rakenne, myös uusi visuaalinen ilme.

Verkkosivustomme kuvituksessa kohtaat ST-Akatemian ja Suomen Tilintarkastajat ry:n henkilöstöä sekä yhteisömme muita asiantuntijoita.

ST-Akatemia & Suomen Tilintarkastajat ry – yhdessä olemme ST.
Rakennamme luottamusta. Tahdomme kehittää taloudellista raportointia ja
sinun sekä muiden talouden ammattilaisten osaamista.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastajien oma yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on auttaa jäsenistöämme menestymään työssään ja tehdä tilintarkastusalaa ja -ammattia tunnetuksi.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

ESG-koulutukset: missä järjestyksessä ne suoritetaan Rajaton-koulutuspalvelussa?

Miten ja mitkä ESG-koulutukset kannattaa käydä läpi Rajattomassa? Kestävyysraportoinnin aloittaminen on monissa yrityksissä ajankohtaista ja […]
Lue lisää
Blogit

Sähköisen taloushallinnon datan hyödyntäminen pk-yritysten tilintarkastuksissa

Tietojärjestelmät kehittyvät – pysytkö mukana? Viime vuosien aikana erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten taloushallinnon sähköistyminen […]
Lue lisää
Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top