Tervetuloa uusille verkkosivuillemme!

ST-Akatemian verkkosivut ovat uudistuneet. Uudistuksen myötä löydät entistä sujuvammin olennaisen tiedon sinulle olennaisista asioista.  Tervetuloa tutustumaan!

Löydä etsimäsi

Jatkossa löydät entistäkin helpommin kaikki ST-Akatemian tuotteet, palvelut ja ST-Onlinen yhdestä ja samasta osoitteesta stakatemia.fi. Sisältöön pääset pureutumaan sinulle sopivalla tavalla joko aihealueittain tai tuoteformaatin mukaan.

Suomen Tilintarkastajat ry:n tilintarkastusaiheiset sisällöt löytyvät jatkossa osoitteesta tilintarkastajat.fi.

ST-Online

ST-Akatemia Online -palvelu on nyt ST-Online. ST-Online on digitaalinen osaamisympäristö, johon voit koota tuote- ja palvelutarjonnastamme sinulle sopivimmat osaamisen kehittämisen palvelut ja työkalut.

Tutustu ST-Onlineen

Uusi raikas ilme

Verkkosivuilla on paitsi uusi rakenne, myös uusi visuaalinen ilme.

Verkkosivustomme kuvituksessa kohtaat ST-Akatemian ja Suomen Tilintarkastajat ry:n henkilöstöä sekä yhteisömme muita asiantuntijoita.

ST-Akatemia & Suomen Tilintarkastajat ry – yhdessä olemme ST.
Rakennamme luottamusta. Tahdomme kehittää taloudellista raportointia ja
sinun sekä muiden talouden ammattilaisten osaamista.

Suomen Tilintarkastajat ry on tilintarkastajien oma yhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on auttaa jäsenistöämme menestymään työssään ja tehdä tilintarkastusalaa ja -ammattia tunnetuksi.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Arvonmääritys ei ole enää mutua

Lisää si Arvonmääritysten merkitys yritystoiminnassa tuntuu vain jatkavan kasvuaan. Omassa työssäni PwC:llä tarve määrittää arvo […]
Lue lisää
Blogit

Verotuksen ja kirjanpidon väliset erot haasteena veroilmoituksen laadinnassa

Timo Partanen: Vaikka osakeyhtiön veroilmoitus perustuukin pitkälti yhtiön tilinpäätökseen, on verotuksen ja kirjanpidon välillä lukuisia […]
Lue lisää
Blogit

Mikä siinä tilintarkastuksessa oikein maksaa?

Riitta Laine: Mitkä tekijät kasvattavat tilintarkastukseen kuluvaa aikaa? Tilintarkastukseen käytetty aika vaikuttaa hintaan.
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top