ESG-valmennusohjelma

– Kestävyysraportointi ja vastuullisuus

Työskenteletkö kestävyysraportoinnin tai sen varmentamisen parissa? Valitse itsellesi sopivin valmennuskokonaisuus ja tule mukaan!

Neljä erilaista kokonaisuutta – mikä sopii sinun tarpeisiisi?

ESG-valmennusohjelmamme on ainutlaatuinen kokonaisuus ja kestävyysraportoinnin ja -varmennuksen edelläkävijä. Se käsittelee ESG-raportointia ja varmentamista Suomen kontekstissa.

Valmennusohjelmassa on opintopolku varmentamiseen tähtääville tilintarkastajille, kestävyysraportoinnin tekijöille ja myös kaikille talouden kestävyysaiheista ja raportoinnista kiinnostuneille asiantuntijoille.

Voit valita tarjonnastamme juuri sinulle parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

#VarmennettuaVastuullisuutta #stESG #stESGvalmennus


Johdanto kestävyysraportointiin

Tutustu kestävyysteemoihin ja -raportointiin suomalaisesta näkökulmasta alan johtavien asiantuntijoiden ohjauksessa. Sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Johdanto

390,00 €

Kestävyysraportoinnin toimintaympäristö

Tarvitsetko tai käsitteletkö työssäsi kestävyystietoja? Perehdy tarkemmin kestävyysraportointiin ja sen toimintaympäristöön.Johdanto + Moduuli 1

2 290,00 €

Kestävyysraportointi

Laaditko itse kestävyysraportteja?
Ota haltuun kestävyysraportoinnin parhaat käytännöt!


Johdanto + Moduuli 1 + Moduuli 2

4 190,00 € 

Kestävyysraportointi ja varmentaminen

Tilintarkastaja, hanki tarvitsemasi tiedot ja taidot kestävyysraportoinnin varmentamiseen.Johdanto + Moduuli 1 + Moduuli 2 + Moduuli 3

6 090,00 €

ESG-valmennusohjelman rakenne ja aikataulu

ESG-valmennusohjelma jakaantuu keväälle ja syksylle. Johdanto kestävyysraportointiin -videokoulutuksen on jo saatavilla ja voit käydä sen milloin tahansa. Se sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Jos haluat osallistua laajempaan kokonaisuuteen, tulee videokoulutus olla käytynä ennen moduuli 1 alkua. Moduuli 1 ja 2 toteutetaan etäkoulutuksina ja moduuli 3 lähikoulutuksena. Koulutuspäivien moderaattorina toimii Hanna Silvola.

Jos suoritat laajimman kokonaisuuden – Kestävyysraportointi ja varmentaminen, saat sertifikaatin, joka todentaa osaamisesi. ESG-valmennusohjelma 2022 päätösjuhla pidetään joulukuussa.

*ESG-valmennusohjelma ei sisälly Rajaton-koulutuspalveluun.


Ajankohtaista vastuullisuudesta


Aiheesta yhdistyksen sivuilla

ESG-valmennusohjelmamme perehdyttää sinut laajasti vastuullisuusteemoihin ja voit valita omia tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden, halusit sitten kattavan perehdytyksen aiheeseen tai syventyä tarkemmin kestävyysraportointiin tai sen varmentamiseen ja näin kehittää asiantuntijuuttasi aiheesta.

Tilintarkastajille ja varmennustiimien jäsenille suunnattu varmentamisen kokonaisuuden tavoitteena on taata tilintarkastajien korkealaatuinen osaamisen taso yritysvastuukysymyksissä ja kestävyysraportoinnissa. Suoritettuasi koko valmennusohjelman, saat sertifikaatin, joka todentaa osaamisesi. Valmennusohjelma on jaettu neljään kokonaisuuteen, joten se sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille.

ESG-valmennusohjelmamme johdanto antaa laajan peruskuvan vastuullisuuden kentästä. Moduulit 1-3 sukeltavat syvemmälle raportointiin ja varmentamiseen sekä antavat vahvat valmiudet käytännön työhön konkretiaan ja yritysmaailmaan perustuvien caseharjoitusten ja esimerkkien kautta. Kouluttajiemme ja asiantuntijoidemme avulla saat olennaisimmat tiedot ja parhaat menetelmät esimerkkeineen työsi tueksi.

Yritysvastuullisuus, kestävyysraportointi ja kestävyysraportoinnin varmentaminen ovat juuri nyt hyvin ajankohtaisia aiheita. Nykyään pelkän kestävyysraportoinnin julkaiseminen ei riitä, etenkään tietyillä toimialoilla joilla on korkea sidosryhmä- ja sääntelypaine. EU-komission direktiiviehdotuksen myötä raportoinnin varmentaminen tulee pakolliseksi kaikille suurille yrityksille ja pörssiyhtiöille.

Kattavat sisällöt  

Koulutuksemme kattavat ESG-aiheiden, vastuullisuusraportoinnin ja varmentamisen tärkeimmät teemat ovat muun muassa: raportointiviitekehykset, olennaisuusraportti, olennaisuusanalyysi, taksonomia, EU taksonomia, päästökauppa, ESG reittaus, sijoittajan näkökulma ja sijoittajasuhteet, rahoittajan näkökulma, ESG:n erityiskysymykset, datavastuullisuus, Science Based Targets, asiakas​odotukset ja -kriteerit, toimitusketju, raportoinnin tulevaisuus​, European Sustainability Reporting Standard, European Sustainability Reporting Standardi, ESRS, EU taksonomia-asetuksen mukainen raportointi, kestävyysraportoinnin lainsäädännön kehittäminen (kehittyminen), raportoinnin toimialakohtaisia kysymyksiä ja erityispiirteitä, raportin konekielisyys, viestintä, varmennusstandardit, varmennustoimenpiteet, varmennustyö käytännössä.

Yritysvastuullisuus, yritysvastuu, yhteiskuntavastuu, vastuullinen yritys, vastuullinen liiketoiminta, vastuullinen yritystoiminta, yritysvastuuviestintä​, yritysvastuuraportointiin, vastuullisuusraportointi, vastuullisuus, kestävyysraportointi, kestävän kehityksen raportti, ESG-raportointi, taksonomia, EU-taksonomia​, ympäristövastuu, ympäristövaikutukset, sosiaalinen vastuu, yhteiskunnallinen vastuu, yhteiskuntavaikutukset, hyvä hallintotapa​, kestävä rahoitus​, kestävyysraportointidirektiivi, Corporate Sustainability Reporting Directive, CSRD, ESG mittarit, ESG luokitus, ESG reittaus.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset