Haemme koulutuskoordinaattoria (korkeakouluharjoittelija)

Opiskelija, haluatko saada arvokasta työkokemusta koulutuskoordinaattorin monipuolisista työtehtävistä? Liity iloiseen ja ketterään työporukkaan ja hae nyt!

Korkeakouluopiskelija! Haluatko päästä tekemään monipuolisesti töitä harjoittelusi aikana? Liity ST-Akatemian mainioon porukkaan ja pääset tekemään erilaisia koulutuskoordinaattorin vastuulle kuuluvia tehtäviä ja toimimaan koulutusten tilaisuusvastaavana. Meillä on myös paljon kehitysprojekteja, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua.

Saat perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi sekä voit vaikuttaa työtehtäviisi osaamisesi että kiinnostuksesi mukaan. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus, tilaisuusvastaavana olet koulutuksissa paikan päällä. Toimistomme sijaitsee loistavalla paikalla Helsingin keskustassa, Kampissa. Harjoittelun jälkeen voimme keskustella mahdollisuudesta jatkaa tuntityöntekijänä.

Tarjoamme muun muassa:

  • arvokasta työkokemusta koulutusten tilaisuusvastaavana
  • vaihtelevia tehtäviä eri järjestelmien ja ohjelmien parissa (mm. CRM, WordPress & Webex)
  • osallistumista mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin.

Toivomme sinulta:

  • avointa asennetta ja iloista luonnetta
  • asiakaspalvelukykyä
  • hyvää IT-osaamista.

Kesto: 5 kk tai pidempään / 37,5 h viikossa tai osa-aikainen

Palkka: 1283,00 € / kk

Aloitus: 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävistä, ota yhteyttä tulevaan ohjaajaasi – Riikka Järvi, Projektipäällikkö | riikka.jarvi@stakatemia.fi | +358 50 469 9874. Soittoajat: to 16.6. klo 10.00-11.00, pe 17.6. klo 14.00-14.30 sekä ma 20.6. klo 13.00-14.00.

Hae pian! Lähetä hakemuksesi sähköpostitse ke 29.6.2022 klo 23.59 mennessä.


ST-Akatemia

Olemme Suomen Tilintarkastajat ry:n tytäryhtiö ja yhdessä tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia ratkaisuja muuttuviin tietovaatimuksiin taloudellisesta raportoinnista ja yritysverotuksesta. Tarjoamme etä-, lähi-, hybridi- ja videokoulutuksia talouden ammattilaisille. Lisäksi meillä on laaja valikoima julkaisuja sekä Kirjanpidon tietopalvelu. Ensimmäisenä Suomessa tarjoamme ESG-valmennusohjelman tilintarkastajille ja yrityksille.

ST-Akatemia & Suomen Tilintarkastajat ry – yhdessä olemme ST. Rakennamme luottamusta.