Haemme palveluasiantuntijaa

Kiinnostaako työ asiakaspalvelun parissa? Haluatko kehittää asiakaspalveluprosesseja ja asiakasdataa? Liity iloiseen ja innovatiiviseen työporukkaamme!

Erinomainen asiakaskokemus on meille tärkeää. Olet asiakaspalvelumme vastuuhenkilö ja sinusta välittyy aito halu palvella jäseniämme ja asiakkaitamme. Meillä pääset haastamaan itseäsi, kehittymään ja oppimaan uutta. Sinun ei tarvitse osata heti kaikkea, vaan saat meiltä perehdytyksen ja tukea uuden oppimiseen. Tukenasi sinulla on osaavat ja auttavat työkaverit.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • jäsen- ja asiakaspalvelustamme vastaaminen
  • asiakastietojemme hallinnointi, oikeellisuus ja rikastaminen
  • palveluidemme laskutus
  • koulutustilaisuuksiemme käytännön järjestelyt
  • asiakaspalvelumme kehittäminen
  • aktiivinen osallistuminen asiakaspalvelun digitaalisiin kehitysprojekteihin

Meille on tärkeää, että olet omatoiminen, tavoitteellinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Luemme eduksesi aiemman työkokemuksen vastaavanlaisista asiakaspalvelutehtävistä, ajankohtaiskoulutuksen osaamisen ja kokemuksen, oma-aloitteisuuden, erinomaisen tietoteknisen ja viestinnällisen osaamisen sekä kehitysmyönteisyyden.

Voit olla vielä urasi alussa tai sinulla voi olla jo enemmän kokemusta. Tukenasi ovat kokeneet kollegat ja käytössäsi laadukkaat järjestelmät ja työkalut. Meillä on myös kattavat työsuhde-edut: lounasetu, kulttuuri- ja liikuntaetu, laaja vakuutusturva sekä kattava työterveys.

Täytämme paikan heti, kun löydämme siihen sopivan henkilön. Toimithan siis nopeasti!

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ke 24.8.2022 mennessä: thomas.aberg@stakatemia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Thomas Åberg, puh. 050 537 5107.  Parhaiten tavoitat Thomasin ke 17.8. klo 10-12.

ST-Akatemia tuottaa osaamispalveluita tilintarkastajille ja muille talouden ammattilaisille. Valikoimiimme kuuluvat digitaaliset julkaisut ja tietopalvelut sekä video- ja etäkoulutukset osaamisympäristössämme ST-Onlinessa. Osaamisratkaisuina tarjoamme myös lähikoulutuksia ja painettuja kirjoja. ST-Akatemia on Suomen Tilintarkastajat ry:n tytäryhtiö.