Blogisarja alkaa: ST-Akatemian kuukauden kasvo

Tammikuun kuukauden kasvo KHT-tilintarkastaja Kirsi Rasinaho työskentelee KPMG:llä ja pelaa vapaa-ajallaan roolipelejä. Lue lisää mm.

 

Kirsi Rasinaho, KHT-tilintarkastaja, KPMG Oy Ab

Yhteistyöni ST-Akatemian kanssa alkoi Osakeyhtiön tilinpäätösmalli 2018 -kirjan päivittämisellä. Keskityimme säädösmuutosten lisäksi uudistamaan julkaisun rakennetta ja esitystapaa. Kirjan päivittäminen oli erittäin mielenkiintoista ja opettavaista. Kirja julkaistiin joulukuussa 2018.

Intohimoni on kehittää tilintarkastusta. Olen aina ollut kiinnostunut uusista innovaatioista ja pyrkinyt tilintarkastustyön lisäksi mukaan tilintarkastuksen kehittämisprojekteihin ja laadunparantamiseen. Haluan olla jatkossakin mukana kehittämässä tilintarkastusta taloushallinnon muuttuvassa maailmassa.

Uskon, että robotiikka ja tekoäly automatisoivat tulevaisuudessa taloushallinnon rutiineja merkittävästi. Automatisoinnilla vapautetaan taloushallinnon resursseja tehokkaampaan ja luovempaan työhön. Taloushallinnon henkilöstöä ja tilintarkastajia tarvitaan edelleen haastavien aiheiden käsittelyssä ja suuren datamäärän analysoinnissa eli liiketoiminnan kehittämisessä.

Musikaalisuus on ollut läsnä koko elämäni ajan. Musikaalit, oopperat ja erilaiset konsertit ovat lähellä sydäntä. Kun haluan irtaantua työ- ja kotirooleista, pelaan roolipelejä.

  • Syntynyt Nastolassa vuonna 1974
  • Opiskellut Raision kauppaoppilaitoksessa ja Turun kauppakorkeakoulussa. KHT-tutkinto vuonna 2012
  • Työskentelee KPMG:llä KHT-tilintarkastajana
  • Puoliso ja kaksi alakouluikäistä lasta
  • Harrastukset: yhteinen aika perheen kanssa, lukemien, kuntosali ja roolipelit.

Lisää samasta aiheesta

Blogit

Kirjanpidon tietopalvelu – kunnan ja kuntayhtymän kirjanpito

Säännöllisesti päivittyvä ja käytännönläheinen Kirjanpidon tietopalvelu on loistava apuväline jokaiselle kirjanpidon ja tilinpäätöksen parissa toimivalle. […]
Lue lisää
Blogit

Kouluttautuminen ESG-raportoinnin asiantuntijaksi

ESG-raportointi, kestävyysraportointi, vastuullisuusraportointi… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vaikka nimityksiä on monia, on yksi asia […]
Lue lisää
Blogit

ESG-raportointi – 3 vinkkiä ensikertalaisille

“Mikä on ESG-raportointi ja mistä lähteä liikkeelle?”, kysyy tällä hetkellä moni. ESG Advisor Katja Tolkilla […]
Lue lisää

Lisää samasta aiheesta

Poimintoja ST-Akatemian tuotteista ja palveluista

Scroll to Top