IFRS

Työskenteletkö IFRS-raportoinnin parissa ja tarvitset tietoa IFRS-standardeista? Meiltä saat kattavasti IFRS-koulutusta sekä IFRS-standardit suomeksi.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 13 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista IFRS:stä


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Työskenteletkö IFRS-raportoinnin parissa ja tarvitset tietoa IFRS-standardeista?

IFRS-raportointi muuttuu jatkuvasti. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua ja muita IFRS-osaajia kehittämään osaamistanne ja pysymään ajan tasalla IFRS-standardeista sekä niihin liittyvistä kysymyksistä. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Suomenkieliset IFRS-standardit helpottavat työtäsi

ST-Akatemia julkaisee asiantuntijaryhmän tuella käännetyt IFRS-standardit suomeksi. Kunakin vuonna sovellettavat IFRS-standardit kootaan vuosittain IFRS-standardit-julkaisuun, minkä lisäksi joitakin myöhemmin voimaan tulevia yksittäisiä standardeja julkaistaan erikseen suomeksi. Suomenkieliset IFRS-julkaisut ovat käytettävissäsi painettuina kirjoina ja onlinejulkaisuina. Onlinejulkaisut sisältävät lisäksi englanninkieliset alkuperäisteokset.

Lisäksi ST-Onlinesta löytyy IFRS-sanasto, josta on helppo hakea täsmätietoa edistyneen hakutoiminnon avulla. Digipalvelustamme löydät myös IFRS-aiheisia videotallenteita.

IFRS-koulutusta vasta-alkajille ja kokeneille konkareille

IFRS-koulutus on keskeinen tapa pysyä ajan tasalla muutoksissa. Koulutamme IFRS:n perusosaamista johdanto- ja jatkokursseillamme, joissa käydään läpi tärkeimmät IFRS-standardit aiheeseen perehtyneiden erityisasiantuntijoiden johdolla. Syventävää IFRS-koulutusta tarjoamme standardipäivitysten ja pienryhmäkoulutusten avulla. Koulutuksissa käydään läpi esimerkiksi IFRS 16 -standardin vaikutuksia ja muita haastavia erityiskysymyksiä.

Kouluttajina meillä toimivat IFRS:n erityisasiantuntijat, mm. Elina Peill ja Jaakko Meronen Deloittelta, Pasi Pekkarinen EY:ltä, Margit Tuomala KPMG:ltä ja Jukka Torkkeli PwC:ltä.

Pysy mukana muutoksessa

Taloushallinnon hektinen rytmi ja muuttuvat tietovaatimukset ovat haastava yhdistelmä. Me olemme apunasi ja seuraamme jatkuvasti IFRS-standardeja ja tuomme olennaiset tiedot osaksi IFRS-koulutuksia. Viime vuosina erityisesti leasing- ja tuloutusstandardit sekä rahoitusinstrumentit ovat kiinnostaneet laajalti. Meidän kanssamme voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 (ark. klo 9–11 ja 13–15)
aspa@stakatemia.fi
Yhteydenottolomake

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset