IFRS

Työskenteletkö IFRS-raportoinnin parissa ja tarvitset tietoa IFRS-standardeista? Meiltä saat kattavasti IFRS-koulutusta sekä IFRS-standardit suomeksi.

Valitse kategoria
Valitse aihealue

Näytetään kaikki 14 tulosta

Asiakaskokemuksia


Ajankohtaista IFRS:stä


Poimintoja yhdistyksen sivuilta

Työskenteletkö IFRS-raportoinnin parissa ja tarvitset tietoa IFRS-standardeista?

IFRS-raportointi muuttuu jatkuvasti. Meidän tehtävänämme on auttaa sinua ja muita IFRS-osaajia kehittämään osaamistanne ja pysymään ajan tasalla IFRS-standardeista sekä niihin liittyvistä kysymyksistä. Meiltä saat olennaista tietoa, olennaisista asioista, oikeaan aikaan.

Suomenkieliset IFRS-standardit helpottavat työtäsi

ST-Akatemia julkaisee asiantuntijaryhmän tuella käännetyt IFRS-standardit suomeksi. Kunakin vuonna sovellettavat IFRS-standardit kootaan vuosittain IFRS-standardit-julkaisuun, minkä lisäksi joitakin myöhemmin voimaan tulevia yksittäisiä standardeja julkaistaan erikseen suomeksi. Suomenkieliset IFRS-julkaisut ovat käytettävissäsi painettuina kirjoina ja onlinejulkaisuina. Onlinejulkaisut sisältävät lisäksi englanninkieliset alkuperäisteokset.

Lisäksi ST-Onlinesta löytyy IFRS-sanasto, josta on helppo hakea täsmätietoa edistyneen hakutoiminnon avulla. Digipalvelustamme löydät myös IFRS-aiheisia videotallenteita.

IFRS-koulutusta vasta-alkajille ja kokeneille konkareille

IFRS-koulutus on keskeinen tapa pysyä ajan tasalla muutoksissa. Koulutamme IFRS:n perusosaamista johdanto- ja jatkokursseillamme, joissa käydään läpi tärkeimmät IFRS-standardit aiheeseen perehtyneiden erityisasiantuntijoiden johdolla. Syventävää IFRS-koulutusta tarjoamme standardipäivitysten ja pienryhmäkoulutusten avulla. Koulutuksissa käydään läpi esimerkiksi IFRS 16 -standardin vaikutuksia ja muita haastavia erityiskysymyksiä.

Kouluttajina meillä toimivat IFRS:n erityisasiantuntijat, mm. Elina Peill ja Jaakko Meronen Deloittelta, Pasi Pekkarinen EY:ltä, Margit Tuomala KPMG:ltä ja Jukka Torkkeli PwC:ltä.

Pysy mukana muutoksessa

Taloushallinnon hektinen rytmi ja muuttuvat tietovaatimukset ovat haastava yhdistelmä. Me olemme apunasi ja seuraamme jatkuvasti IFRS-standardeja ja tuomme olennaiset tiedot osaksi IFRS-koulutuksia. Viime vuosina erityisesti leasing- ja tuloutusstandardit sekä rahoitusinstrumentit ovat kiinnostaneet laajalti. Meidän kanssamme voit olla varma, että saat luotettavaa tietoa silloin, kun sitä työssäsi tarvitset.

Kysyttävää? Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

p. 09 7552 2010 | Yhteydenottolomake
aspa@stakatemia.fi

  • ST-Akatemian asiakaspalvelu: julkaisut ja koulutukset
  • Jäsenrekisterin tietojen muutokset